
Herkese merhaba, Siz örgü yapmayı sevenler için için ilk yazımda videosunu tamamen kendim çektiğim tülbent kenarı nasıl yapılır? Yazma kenarı nasıl yapılır? Tığ battısı nasıl yapılır? paylaşacağım.
Özellikle oya yapan hanımlar tülbent kenar kıvırma işlemini tahmin ediyorumki kendince farklı şekilde yapabiliyorsunuzdur ama ben bu şekilde yapıyorum sizlerede tavsiyem kesinlikle bu şekilde yapmanızdır.
Bir defa bu şekilde yaptığınızda sizlerinde çok beğeneceğinizden eminim. Bu şekilde derken hemen açıklamasını yapayım. Tülbentin iki tarafı ince kıvrılır olabiliyorken diğer kalan iki tarafıda kalın oluyor ve kıvırmakta zorluk çekiyoruz. Bende bu kalın olan her iki tarafıda makasla kesip diğer kalan iki taraftaki gibi yapıp kıvrabilir hale getiriyorum. Böylece tülbentin dört tarafıda çok rahat bir şekilde kıvrılabiliyor ve dört tarafıda aynı oluyor.
Daha ayrınlı olarak aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
Diğer Oya modellerinede bakmayı unutmayınız.

Yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin..
Leave a Reply